اسرار ابوالهول برملا می‌شود

نوشته شده توسط:کیوان فیض مرندی | ۰ دیدگاه

بررسی‌های اخیر باستان‌شناسان، یافته‌های جدیدی از سازندگان و دلایل خلق بنای عظیم و محیرالعقول ابوالهول مصر را آشکار کرد.

 

یک گروه دو نفره از باستان‌شناسان شامل مارک لنر و زهی هواس، رئیس شورای عتیقه جات مصر، یافته‌ها و اکتشافات تازه‌ای از فن‌آوری و سازندگان بنای عظیم ابوالهل را در کاوش‌های اخیر خود به دست آوردند.

بنای عظیم ابوالهول که به مدت 45 قرن در منطقه گیزا رخ نمایی می‌کند قدیمی‌ترین و بزرگترین مجسمه دست ساز بشری است که با شکلی عجیب همچنان محل حیرت بسیاری از باستان‌شناسان و بازدید کنندگان قرار دارد.

این مجسمه نیمی انسان و نیمی شیر که سری به اندازه کاخ سفید داشته و امتداد بدن آن بزرگی مساحت یک زمین فوتبال را تشکیل می‌دهد که نظریه‌های مختلفی از علت ساخت خود را برای بسیاری از باستان‌شناسان به وجود آورده است.

به گفته باستان‌شناسان اگر چه هنوز سؤالات زیادی درباره این بنا مطرح بوده و بخش‌های مجهول فراوانی از این مجسمه وجود دارد اما نشانه‌های به جای مانده روی آن نشان می‌دهد که کارگران به یک باره دست از ساخت آن کشیده و مجسمه را درحالی که مراحل پایانی ساخته شدن را طی می‌کرد، رها کردند.

محققان امیدوارند، دست‌یابی به علل رها شدن ساخت این مجسمه در آینده‌ای نزدیک پرده از بسیاری از سؤالات مطروحه در خصوص مجسمه بزرگ ابوالهول بردارد.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...