محلی که ارواح به کشتی‌ها حمله می‌کنند!!

نوشته شده توسط:کیوان فیض مرندی | ۲ دیدگاه

 

کشتی کاملا متروکه بود. باز هم یک کشتی ارواح دیگر خود را به ساحل رسانده بود. آیا این کشتی آنقدر به...

کشتی «کارول ای – دیرینگ» بدون خدمه و بی‌هیچ وسیله شخصی به جا مانده از خدمه مفقود شده و بدون هیچ یک از ابزار ثبت و کنترل کشتی، شناور بر روی آب پیدا شد. برخی این موضوع را از آن جهت اسرارآمیز می‌دانند که همین اتفاق برای کشتی دیگری به نام «مری سلست» حدود پنجاه سال قبل از آن هم افتاد. در آن کشتی هم به نظر می‌رسید کسی قبل از این اتفاق عجیب درحال چیدن میز غذا بوده است.

کشتی کاملا متروکه بود. باز هم یک کشتی ارواح دیگر خود را به ساحل رسانده بود. آیا این کشتی آنقدر به مثلث برمودا نزدیک بود که نیروهای اسرارآمیز آن منطقه خدمه را ناپدید کرده باشند؟ یا شاید روسیه به دلایلی کشتی‌های آمریکایی را به تسخیر خود درمی‌آورد؟ به واقع در آن روز کذایی چه اتفاقی برای کشتی کارول ای – دیرینگ و خدمه آن افتاد؟!

یازده نفر خدمه کشتی رفته بودند. کشتی تبدیل به یک کشتی ارواح شده بود که روی امواج سواحل کارولینای شمالی به این سو و آن سو می‌رفت. کارول ای – دیرینگ ذغال حمل می‌کرد. کاپیتان کشتی و پسرش «ویلیام و اس‌ای.حریت» در سال 1920 و قبل از ترک بندر نورفولک در ویرجینیا خدمه خود را استخدام کرده و به راه افتاده بودند. کمی پس از شروع سفر کاپیتان بیمار شد. کشتی در بندر «لوس» در «دراور» پهلو گرفت و کاپیتان و پسرش که ناخدای دوم کشتی هم بود از آن پیاده شدند و کشتی را به خدمه کار کشته آن سپردند. کارکنان کشتی یک کاپیتان تازه به نام «ویلیس ورمل» که مردی 66 ساله بود را انتخاب کردند و او هم «چارلز بی‌.مک للان» را دستیار خود کرد.

ناپدید شدن 9 کشتی

کارول ای دیرینگ در ماه سپتامبر به شهر ریودوژانیرو رفت و در کنار آن لنگر انداخت و بار خود را تخلیه کرد. «ورمل» در ریودوژانیرو به یکی از دوستانش گفته بود که دستیارش قابل اعتماد نیست. روز دوم دسامبر 1920 کشتی به پورت‌لند رفت. وقتی کشتی در بندر «باربادوس» پهلو گرفت، مشکلی در آن به وجود آمد. مک للان به جرم مصرف مشروبات الکلی به زندان افتاد. هر چند ورمل او را آزاد کرد ولی مک للان او را تهدید و گفت؛ که تلافی خواهد کرد. روز نهم ژانویه کشتی، بندر را ترک کرد تا به نور فولک بازگردد. روز 29 ژانویه مسئول فانوس دریایی کارولینای شمالی آن را در نزدیکی ساحل دید. او گفت صدایی از کشتی به گوش می‌رسید. مردی نوک عرشه ایستاده بود و حرکاتش مثل کارکنان کشتی نبود. او موهایی سرخ رنگ داشت و می‌گفت لنگر کشتی گم شده است و آنها دارند با کمک باد به «کیپ فیر» می‌روند. سپس از مسئول فانوس دریایی خواست به شرکت دیرینگ خبر بدهد. کشتی کارول ای دیرینگ مدتی در سواحل کم‌عمق «کیپ هاتراس» سرگردان بود. اثری از کارکنان، ابزار و وسایل راهیابی و کنترل کشتی، ساعت کشتی، دکل آن و وسایل شخصی خدمه در آن دیده نمی‌شد. کسی نتوانست کشتی را نجات دهد و کشتی به قعر آب‌های منطقه فرو رفت. بعدها معلوم شد بیش از نه کشتی دیگر در همان زمان گرفتار همان اتفاق عجیب شده‌اند. این کشتی‌ها با خدمه‌شان ناپدید شده بودند. مدتی بعد یک نامه درون بطری در بسته‌ای به ساحل رسید. در نامه نوشته شده بود یک نفر با قایق موتوری آمده و سوار کشتی شده است. آیا افرادی به کشتی حمله کرده و خدمه را دست بسته از آن خارج کرده‌اند؟ آیا هیچ‌کس موفق به فرار نشد؟ آیا این نامه معتبر است؟ پس چرا نویسنده نام خود را پای آن ننوشته و آن را امضا نکرده است.

فـرضیات ارائـه شــده

طی انجام بررسی‌هایی پیرامون علت ناپدید شدن خدمه این کشتی، فرضیات مختلفی برای آن ارائه شد که مهم‌ترین آنها عبارتند از:

دزدان دریایی: کاپیتان پارکر عضو هیات کشتی رانی ایالات متحده مطمئن بود کار دزدان دریایی است. او می‌گفت دزدان دریایی هنوز هم وجود دارند و حتما گروهی از آنان مسئول این ناپدید شدن‌ها هستند. ولی هیچ مدرک واقعی برای اثبات این فرضیه در دست نبود.

حمله روس‌ها: پس از حمله ماموران اف‌بی‌‌آی به مقر حزب کارگر روسیه در شهر نیویورک، اوراقی کشف شد که در آن از اعضای حزب خواسته شده بود کشتی‌های آمریکایی را تسخیر کرده و به روسیه برسانند. همین کشف باعث شد که گروهی حادثه کشتی کارول ای – دیرینگ را مربوط به این موضوع بدانند ولی واقعیت آن است که هنوز مدرکی نیست که اعضای این حزب به این دستور، عمل کرده باشند.

قاچاقچیان: فرضیه دیگر آن است که گروهی از قاچاقچیان موادمخدر که در منطقه باهاماس فعالیت می‌کردند کشتی را ربوده‌اند تا از آن به عنوان وسیله حمل محموله خود استفاده کنند. این کشتی آنقدر بزرگ بود که آنها می‌توانستند یک محموله یک میلیون دلاری را با آن منتقل کنند. این فرضیه قابل قبول به نظر می‌رسد ولی برای آن هم مدرکی وجود ندارد.

شورش: کشمکش‌های میان ورمل و خدمه‌اش و حرف و حدیث‌های مربوط به آن، باعث شده که برخی این فرضیه را مطرح کنند که کارکنان کشتی شورش کرده‌اند. مسئول فانوس دریایی مطمئن است که مرد درون کشتی کاپیتان نبود. حتی او از افسران کشتی هم نبوده است. پس شاید نارضایتی از کاپیتان باعث بروز شورش میان کارکنان شده باشد که این موضوع هم ثابت نشده است.

مسائل ماوراءالطبیعه: شاید شایع‌ترین علت که برای این اتفاق در آن دوران و دهه‌های پس از آن ذکر می‌شد همین موضوع بود. نویسندگان بی‌شماری این اتفاق را به مسائل ماوراءالطبیعه مربوط دانستند. کتاب‌های زیادی در این باره نوشته و فیلم‌های بسیاری پیرامون «اسرار دریاها» ساخته شدند.

نتیجه‌گیری‌ها

سرانجام، تحقیقات و بررسی‌های زیاد به پایان رسیدند و داستان کشتی «کارول ای دیرینگ» همچون داستان‌های دیگر به افسانه‌ها پیوست. تحقیقات، رسما از اواخر سال 1922 کنار گذاشته شد. هیچ توضیح قانع‌کننده‌ای برای ناپدید شدن خدمه کشتی «کارول ای دیرینگ» ارائه نشد.

هر چند که فرضیه شورش از تمام فرضیات قوی‌تر به نظر می‌رسد ولی در سال‌های بعد نیز هیچ اثری از بازماندگان یا آثار کشمکش در کشتی یافت نشد، آیا «کارول ای دیرینگ» هم یکی از قربانیان مثلث برمودا بود؟ به راستی چه رازی در میان امواج بلند اقیانوس شکل گرفت و «کارول ای دیرینگ» را تبدیل به یک کشتی ارواح کرد؟!

  • Ulysses

    Ulysses

    • ۱۳۹۶/۰۲/۲۶ - ۲۲:۲۷:۴۵

    We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.

    Your website provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

  • Yukiko

    Yukiko

    • ۱۳۹۶/۰۶/۱۵ - ۰۲:۵۳:۲۸

    What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge about unpredicted emotions.