رازهای دروغین از هندوستانی آشکار
نوشته شده توسط:کیوان فیض مرندی در سایه روشن » عجیبتر از علم | ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۷ | ۰ دیدگاهقرنها است که هند به خاطر عجایب افسونگرش بر سر زبانهاست، سرزمینی اسرارآمیز و جادوئی. با تأسف باید گفت که بعضی از داستانهای عجیب در بارة هندوستان، تحت بررسی دقیق، مقام ممتازی بدست نمیآورند. مثلا:
اجازه بدهید بازگردیم و صفحههای تاریخ را ورق بزنیم... به سال 1756 میلادی که آخرین فروانروای محلی در برابر کمپانی هند شرقی بریتانیا بپا خواست. حرکتی دلیرانه، اما بیهوده بود. هزاران نفر از اهالی قبایل محلی تعلیم ندیده، خودشان را ناگهان جلوی تفنگها و سرنیزههای سربازان انگلیسی انداختند. در این ماجرای قدیمی، نیزهها در برابر تفنگهای سربازان قرار گرفته است... صحنههائی بود که بعد از آن در چنین مقیاسی، نظیر آن تکرار نشد. تا این که حدود دو قرن پس از آن، ایتالیاییها در داخل «اتیوپی» با چنان واقعهای مواجه شدند.
مشکل انگلیسیها این بود که باید افراد محلی را به داخل منطقهای میکشاندند که تفنگهای انگلیسی به آسانی بتواند آنها را مورد هدف قرار دهد. در برخی موارد میتوانستند چنین کاری انجام بدهند، اما گاهی افراد هندی پس از تلفات پیدرپی از صحنة کارزار عقبنشینی میکردند. جانفشانی مردم محلی متعصب و تعداد ظاهرا بیپایان آنها برتری و یا شکست نیروهای انگلیسی را تعیین میکرد.
اما همة جنگها با پیروزی انگلیسیها به پایان نمیرسید. بعضی مواقع مخالفانشان از آنها دوری میجستند و گاهی تعداد افراد هجومآورنده به قدری زیاد میشد که سربازان انگلیسی برای جلوگیری از تارومار شدن خود، مجبور میشدند عقبنشینی نمایند.
بنابراین در شب بیستم ماه ژوئن سال 1756 میلادی بک دسته از سربازان انگلیسی در بالا و پائین صحنة نبرد پراکنده شدند و خطی در اطراف یک تپة کوچک ایجاد کردند. اما سیاهی شب باعث میشد که نتوانند از سلاحهای خود استفاده نمایند. صدای فیلها بلند شد و هندیها حمله کردند... «نواب سراج» آنها را محتصره کرده بود.
نیروهای انگلیسی تفنگهای خود را به زمین گذاشتند و به زندان انتقال یافتند. در حقیقت، آنها در داخل حفرهای که حفرة سیاه «کلکته» نام دارد، بیهوش شدند و به صفحات تاریخ قدم گذاشتند. حفرة سیاه کلکته، موضوع افسانهای فناناپذیر است که به مدت حدود دویست سال، با واقعیت به مبارزه برخواسته است.
از آن هنگام که بیشتر تاریخنویسها وقایع را فقط از کتابهای تاریخنویسهای دیگر رونویسی میکنند، افسانة ستمگری حفرة کلکلته همچنان پابرجا مانده است. این داستان سنتی از کتابهای تاریخ گذشته چنین حکایت میکند که 146 نفر از آن سربازان انگلیسی در اتاقی که فقط چهارده در هیجده فوت مساحت داشت، جای گرفتند و در طول شب بر اثر خفگی، 123 نفر از آنان هلاک شدند.
برخی از تاریخنویسها، جزئیات نارحتکنندهای هم به آن اضافه کردهاند... این که چگونه قربانیها بسیار محکم به همدیگر شده بودند و مرگ هم نمیتوانست آنها را به روی زمین بیندازد... این که چگونه مرده و زنده با هم سر پا مانده بودند تا صبح شده بود. حفرة سیاه کلکته، ماجرائی بیرحمانه است که به مدد دزدی ادبی در صفحههای تاریخ باقی مانده است.
جستجوی دقیق انگلیسیها و دولت هندوستان، نادرستی «حفرة سیاه کلکته» را آشکار ساختو در حقیقت، این ماجرا شایعهای بود که پخش شد تا مردم بریتانیا، بخصوص سربازان را خشمگین نماید. تحقیقهای بعدی مشخص کرد که اغلب زندانیهای انگلیسی که گمان میرفت در آن حفره هلاک شده اند، در واقع تا آخرین سال عمر خود در انگلستان زندگی کردهاند. تمام این ماجرای فریبآمیز چند سال بعد از واقعة موصوف توسط یکی از افسران جزء سفارت انگلیس ساخته شده بود. خبرنگارها و تاریخنویسها هم حرف او را نقل کردهاند.
در سال 1900 میلادی، هیأت تحقیقی مرکب از پژوهشگران هفت کشور به فرماندار انگلیسی هندوستان اطلاع دادند که شایعة غیرقابل انکاری که در سطح وسیعی در بارة قساوت در کلکته شایعه گردیده بود، دروغی اشکار است و مطمئنا یکی از افسران جزء آنرا برای تبلیغات و به سر زبان انداختن نام خود ساخته است... مدرکهای ارتش بریتانیا نشان میدهد قربانیهایی که تصور میشود مرده اند، به انگلستان بازگشتهاند.
فرماندار با دقت کامل کاجرا را برسی و تصمیم خود را اعلام کرد. در نقطهای که هرگز آن قساوت اتفاق نیفتاده بود، دستور داد لایة ضخیمی از سیمان بکشند و جزئیات دروغین و ترسناک ماجرا را برروی آن حک نمایند. حکایتی از بیننرفتنی به صورت داستانی در کتابهای تاریخ... یادبودی برای یک دروغ!
□
داستان حفرة «کلکته» با افسانة اسطورهای دختر گرگ سیرت «میدناپور» در یک سطح قرار دارد. در سال 1930 میلادی دکتر «گسل» برای اولین بار این ماجرا را در مجلة «هارپر» برای آمریکائیهای سادهلوح نوشت. وی میگوید که تحقیقاتش نشان میدهد که گرگ مادهای در نزدیکی «میدناپور» واقع در هندوستان بچه انسانی را که در حال مشرف به مرگ رها کرده بودند، به فرزندی پذیرفت. حیوان، بچه کوچک را به لانه خود برد و بزرگش کرد...
دکتر «گسل» که جستوگر مشتاقی است، توضیح بیشتری نداده است. او میگوید که در لانة گرگ ماده، اثاثیه و کتاب و قالیچه و بشقاب وجود نداشت و از میز چیده شدة غذا خبری نبود. وی به حرفهایش ادامه میدهد و میگوید که در محیط بدون تعلیم و تربیت بشری، بچه انسان یاد گرفت که غذا در دهان خود بگذارد و بجود.
روشی که کودکان در بسیاری از کشورها به آن خو گرفتهاند. او میگوید که بچه یاد گرفت روی چهار دست و پای خود حرکت کند و بدود، اما جناب کشیش «جی. ال. سینگ» از اهالی «میدناپور» او را اسیر کرد. او تا سال 1929 میلادی در آنجا زندگی میکرد و هرشب در ساعت ده زوزه میکشید.
«کامالا» دختر گرگسیرت «میدناپور» فقط از نظر جسمانی مرد، ولی داستان او همچنان زنده است. این داستان در صفحههای مطبوعاتی مانند «کورونت» و «ساتردی ایونینیگ پست» و «کولیزر» و «سایتیفیک امریکن» و غیره درج شد و آنها هرگز به خودشان زحمت ندادند که حقیقتها را بررسی نمایند... و فقط گفتههای دکتر «گسل» را چاپ کرده بودند.
متأسفانه واقعیتها با داستان مطابقت ندارد. در آن ناحیه از هندوستان گرگ وجود ندارد. بچه را نه در میان گرگها، بلکه در روی تپه کوچکی پیدا کردند. خمیده خوابیدن او ثابت میکند که ستون فقراتی قابل انحنا دارد و...، دکتر «گسل»در بارة داستان خود اظهار عقیده میکند که آن واقعه در جنگلهای پر از ببر شمال غرب هندوستان رخ داده است. در حقیقت «میدناپور» در طرف دیگر هندوستان قرار گرفته است و تنها هفتاد مایل با کلکته فاصله دارد.
«کامالا» دختر گرگ سیرت شاید بچه سرراهی بود، اما باهوش نبود. اگر زنده میماند کمی هوش داشت، دست کم باعث میشد که بدون تعیین جای منطقهها در روی نقشه از چاپ مقاله در مجلهها خودداری شود!...
- درخت موضوعات
- نظر و دیدگاه نویسنده
-
آرماگدون
- اطلاعات عمومی
- نویسنده با دیدگاه اسلامی
- سوالاتی برای بحث و چالش
- شیطان پرستی، جبهه مقابل
- سومین معبد سلیمان
- ستاره دنباله دار
- نویسنده بدون دیدگاه مذهبی
- نویسنده با دیدگاه مسیحی
- نظر و دیدگاه نویسنده وبلاگ
- استیگماتا
- پیشبینیها
- مسجدالصخره
- مریم مجدلیه
- کشف مقبره
- کفن تورین
- جبر و اختیار
- گوساله سرخ موی
- تطابق با زمانه جاری
- انقلاب مهدی
- خدا
- شیطان
-
سایه روشن
- آب حیات
- ناشناخته
- رمزگشایی
- رد پا
- پیش بینی
- پدیده اسرارآمیز
- پدیده های نادر
- نماد
- نظر و دیدگاه نویسنده وبلاگ
- ناپدید شدن
- ربوده شدگان
- مثلث برمودا
- مومیایی
- موجودات ساخت دست بشر
- موجودات ناشناخته
- موجودات عجیب
- موجودات افسانه ای
- معماهای حل نشده
- معماهای بدون توضیح
- ریاضیات باستان
- رویا
- مرگ
- تک خبرهای منحصر به فرد
- زیست فرازمینی
- زنده شدن
- زمزمه تائوس
- تله پاتی
- تسخیر
- ترس
- تناسخ
- تک شاخ
- تجربه نزدیک به مرگ
- سال 2022
- تابلو
- سوالات بی پاسخ
- شکاف زمان
- شهاب
- صدای عجیب
- سنگ های متحرک
- صندوق عهد
- سمبل
- مرموز
- ماموت
- آدم فضایی
- در انتظار پاسخ
- فضانوردان باستان
- فاطیما
- اتفاق عجیب
- اعتدالین
- انسان نما
- احتراق خود به خودی
- دو رگه
- بشقاب پرنده
- فسیل و سنگواره
- بیگانگان فضایی
- عجیبتر از علم
- برخورد با زمین
- بچه های چشم سیاه
- اسرار دریا
- آشناپنداری (دژاوو)
- عالم مُثُل
- آدمخوار
- فرشتگان
- گنج
- ماده عجیب
- جن
- لویاتان
- کودک وحشی
- خواندن افکار
- خوابگردی
- کشتی نوح
- کشتی ارواح
- کشفیات جدید
- کشف عجیب
- جالب ترین کشفیات
- قبرستان
- جادو
- هیپتونیزم
- حیوانات ناشناخته
- حس ششم
- حوادث بدون توضیح
- همزاد
- هالووین
- غار
- دایناسور
- افسانه
- اسرارآمیز
- اسرار باستان
- بارانهای عجیب
- چالشهای فیزیک
- پیشگویی
-
تمدنهای خاموش
- نظر و دیدگاه نویسنده وبلاگ
- تمدنهای خاموش اروپایی- هیتی
- تمدنهای خاموش آمریکایی- مایا
- تمدنهای خاموش آمریکایی- آزتک
- تمدنهای خاموش آمریکایی- اینکا
- تمدنهای خاموش آمریکایی- اولمک
- تمدنهای خاموش آمریکایی- پرو
- تمدنهای خاموش - آتلانتیس
- تمدنهای خاموش ایرانی - جیرفت
- تمدنهای خاموش ایرانی - شهر سوخته
- تمدنهای خاموش ایرانی - عیلام
- تمدنهای خاموش ایرانی - تپه مارلیک
- تمدنهای خاموش آسیا - مرو
- نازکا
- بناهای نمادین
- اساطیر
-
موجودات ناشناخته
- نظر و دیدگاه نویسنده
- حیطه فیزیک - اژدها
- حیطه متافیزیک - روح شناسی - مدیوم
- حیطه متافیزیک - روح شناسی - کالبد اختری
- حیطه متافیزیک - روح شناسی - اکتوپلاسم و تلپلاسم
- حیطه متافیزیک - روح شناسی - اکتوپلاسم
- حیطه متافیزیک - روح شناسی - اثیر
- حیطه متافیزیک - روح
- حیطه فیزیک - سیمرغ
- حیطه فیزیک - پری
- حیطه فیزیک - یتی
- حیطه فیزیک - کشفیات جدید - مرد بالدار
- حیطه فیزیک - کشفیات جدید - خروس تخم گذار
- حیطه فیزیک - کشفیات جدید - پاگنده
- حیطه فیزیک - کشفیات جدید - ال چوپاکابرا
- حیطه فیزیک - غول
- حیطه فیزیک - دراکولا
- حیطه فیزیک - زامبی
- حیطه متافیزیک - بختک
-
عجایب هفتگانه
- نظر و دیدگاه نویسنده وبلاگ
- عجایب هفتگانه قدیم - هرم جیزه
- عجایب هفتگانه قدیم - معبد آرتمیس
- عجایب هفتگانه قدیم - باغهای معلق بابل
- عجایب هفتگانه قدیم - آرامگاه هالیکارناسوس
- عجایب هفتگانه قدیم - فانوس اسکندریه
- عجایب هفتگانه قدیم - غول رودس
- عجایب هفتگانه قدیم - مجسمه زئوس
- عجایب هفتگانه جدید - چیچن ایتزا
- عجایب هفتگانه جدید - مجسمه مسیح برزیل
- عجایب هفتگانه جدید - کولوسئوم
- عجایب هفتگانه جدید - دیوار چین
- عجایب هفتگانه جدید - ماچوپیچو
- عجایب هفتگانه جدید - پترا
- عجایب هفتگانه جدید - تاج محل
-
دانلود Adobe Photoshop
v18.1.1.252 -
دانلود Windows 8.1
June 2017 96/4/2 -
دانلود IDM
6.28 Build 17 96/5/15 -
دانلود Telegram
1.1.19 -
دانلود Google Chorme
60.0.3112
-
ZOOMED_MAP
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۰ -
Nazca_Tupu_Llave_Key
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۸ -
Nazca_Triangle Spiral
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۷ -
Nazca_TheCrab_Mosquito_Bee_Butterfly
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۵ -
Nazca_The_Tight_Spiral
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۳
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
نظرات
ارسال نظر